De Wilde Roos: Praktijk voor Yoga, Ayurveda en Auroreading

Home
Ayurveda
AurareadingEerste consultCoachingVoedingsadvies Massage Yoga & meditatie klankmeditatie WorkshopContact met de Wilde RoosLinksDe Wilde Roos: Praktijk voor Yoga, Ayurveda en Auroreading

Eerste consult

In het eerste consult kan duidelijk worden wat de kern is van je problemen. Als die kern geraakt wordt dan zul je ervaren hoe die in al je levensgebieden tot uitdrukking komt. Over het algemeen weet je eigenlijk wel waar de schoen wringt. Onze werkwijze maakt het mogelijk om ook echt te ervaren en onder ogen te durven zien wat er eigenlijk speelt.

Het 1 e consult doen wij, Ank en Klaas-Jan, graag samen. In vogelvlucht gaan we daarbij de verschillende levensgebieden langs: lichaam, energielichaam, zintuiglijk bestaan, zelfbewustzijn en spiritueel bewustzijn. Dan wordt vanzelf duidelijk welk thema op dit moment centraal staat in je leven.

Door een korte aurareading kun je concreet gaan voelen hoe deze essentie in je energieveld tot uitdrukking komt. Van daaruit wordt het mogelijk om je bewust te worden wat je eigenlijk wilt en nodig hebt. Als dit verlangen in je wakker wordt, wordt tegelijkertijd de helende kracht in jezelf wakker. Daarna is het de kunst om met deze ervaring in contact te blijven en om deze te gaan vertalen in concrete remedies. Op het einde van het 1 e consult wordt daartoe een aanzet gegeven in de vorm van een zelfhealing (waar je thuis verder mee kunt werken) of richtlijnen op het gebied van voeding, beweging, meditatie of innerlijke ontwikkeling.

Een consult door Ank en Klaas-Jan samen, duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 65.-

Een individueel consult, als je bijvoorbeeld alleen een aurareading wilt of gerichte vragen hebt op het gebied van Yoga of Ayurveda, kost € 50,-

  [naar Boven]