De Wilde Roos: Praktijk voor Yoga, Ayurveda en Auroreading

Home
Ayurveda
AurareadingEerste consultCoachingVoedingsadvies Massage Yoga & meditatie klankmeditatie WorkshopContact met de Wilde RoosLinksDe Wilde Roos: Praktijk voor Yoga, Ayurveda en Auroreading

Aurareading

Een aurareading kan een bijdrage leveren aan een beter inzicht en begrip van jezelf. Het is een moment waarin je kontact maakt met wie je in wezen bent. Het laat je zien wat je drijfveren zijn, je mogelijkheden, je verlangens en wat je daarin beperkt. Het kan je inspireren om dingen anders te gaan doen.

Een reading kan gaan over relaties, werk, opvoeding, gezondheid of onderwerpen waar je steeds weer tegenaan loopt.

Hoe verloopt een reading?

Tijdens een reading stemt de reader zich zonder oordeel intuitief af op de energie van de client. Dit kan o.a. naar aanleiding van een vraag zijn. De informatie die je als reader ontvangt, geef je terug aan de client. Meestal voelt die zich bevestigd in iets wat hij onbewust al wel wist.

Het bijzondere van het contact dat je op dat moment hebt, is dat het niet persoonlijk is maar dat je communiceert op wezensniveau. De reader is neutraal en neemt waar zonder oordeel.
In de meeste gevallen wordt een reading afgesloten met een korte healing.
Het belangrijkste in een reading is dat je contact maakt met je wezen, met je uniek-zijn. Met een nieuwe accepterende kijk op jezelf, kun je je potentieel in eigendom nemen.

De kosten van een reading van anderhalf uur zijn 65€.

Coaching in zelfhealing

Omdat in een reading het contact niet alleen op denkniveau maar vooral op ervaringsniveau plaatsvindt, kan er in een eenmalige reading vaak meer essentiele informatie naar boven komen dan je kunt verwerken. Een coachingstraject op readingniveau geeft de mogelijkheid deze informatie bewust te integreren. Doordat je op readingniveau neutraal en zonder oordeel communiceert, ontstaat er een sfeer waarin je helemaal aanwezig kan zijn in hoe het is. Daardoor ga je ervaren waar je pijn en je stagnatie zit in je energieveld, én waar je mogelijkheden zich aandienen. In een traject van 3 á 5 sessies krijg je methodieken aangereikt om deze mogelijkheden te realiseren. Ik werk met reading, zelfhealing, meditatie, visiualisatie, gesprek en creatieve en/of andere opdrachtjes om ervaringen en inzichten te verdiepen. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost €65.

Kinderreadings

 Kinderen zijn vaak beperkt in het uiten van hun gevoelens en kunnen niet altijd zeggen wat hun dwars zit. Daarom kan het heel verhelderend zijn om kinderen te lezen. Je kunt kijken welke kwaliteiten hij aan het ontwikkelen is, welke invloeden positief werken en welke niet, en wat hij nodig heeft.
Kinderen onder de 8 jaar worden via hun moeder gelezen. Oudere kinderen kun je per geval bekijken.

  [naar Boven]