De Wilde Roos: Praktijk voor Yoga, Ayurveda en Auroreading

Home
Ayurveda
AurareadingEerste consultCoachingVoedingsadvies Massage Yoga & meditatie klankmeditatie WorkshopContact met de Wilde RoosLinksDe Wilde Roos: Praktijk voor Yoga, Ayurveda en Auroreading

Coaching

Ayurvedisch coachen is gericht op het herstellen van het contact met jezelf. In oude Indiase teksten wordt het zelfbewustzijn 'de spin in het web' genoemd. Zoals de spin letterlijk zijn eigen web spint, zo creëert de mens door zijn manier van kijken het proces waar hij tegelijkertijd getuige van is. Het is een van de moeilijkste menselijke opgaven om het eigen perspectief waar te nemen. Daarom is veranderen zo moeilijk. De ayurveda onderscheidt daarbij vijf niveaus van bewustwording: lichaam, energielichaam, zintuiglijk bewustzijn, zelfbewustzijn en spiritueel bewustzijn. Door gevoelig te worden voor de samenhang van al deze levensgebieden in jezelf kun je in een sterke groeispiraal terecht komen. Je zult gaan ervaren dat je manier van kijken zich direct weerspiegelt in je energieveld. Zodra je je bewuster wordt van wat je eigenlijk doet met jezelf zal duidelijk worden in welke richting je wilt veranderen en wat je daarvoor nodig hebt. Elk van de genoemde vijf niveaus biedt ingangen om hier gericht aan te werken: bijvoorbeeld verandering van voedingspatroon, adem- of yogaoefeningen, helende beelden, bewustwordings- of transformatietechnieken of je meditatief leren afstemmen op de harmonie in jezelf.
Als je je bewuster wordt van wat er zich in je afspeelt gaat je oorspronkelijkheid weer resoneren. Wat eerst alleen een vastzittende blokkade leek, kan dan transformeren in de trillende snaar tussen je pijn en je potentie.
Een coachinggesprek kost € 50.

> Ayurvedisch coachen

  [naar Boven]